Nemovitosti

RD 4+kk, Tuřice

Celkem 28 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 15' 3.362"N, 14° 45' 52.668"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

RD 4+kk, Tuřice

11 490 000 ,-
včetně provize a právního servisu
Popis nemovitosti:

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v Tuřicích u Prahy, v polovině dálnice mezi Prahou a Mladou Boleslaví.
Dům s dispozicí 4+kk + malá pracovna a má užitnou plochu 136 m2 s výstupem na terasu o velikosti 13,4 m2. Celková plocha pozemku je 812 m2. Dům je aktuálně po kolaudaci.

Centrální místnost pro kuchyň, kuchyňský ostrůvek, jídelnu a obývací pokoj má plochu 46 m2. Na ni na jedné straně navazuje ložnice s vlastní šatnou a vlastní koupelnou a na druhé straně další 2 pokoje, koupelna a malá pracovna (nebo šatna). Z hlavní místnosti je portálovým oknem výstup do prostoru pro terasu. V jednom z pokojů je samostatný výstup na zahradu a je zde zhotovena příprava pro umyvadlo. Tento pokoj umožňuje využití i pro podnikání (masáže, kosmetika, kadeřnictví, …).

Dům má vlastní studnu a odpad je řešen tlakovou kanalizací. O vytápění a ohřev TUV se stará tepelné čerpadlo s velmi účinným COP faktorem a s akumulační nádrží. Vytápění je podlahovým topením s rozvaděčem topné vody připraveným na chytré ovládání topných okruhů. V interiéru jsou rozvedeny datové a TV kabely a v exteriéru jsou doplněny elektrickými rozvody pro instalaci venkovního osvětlení, kamer nebo zabezpečení. Vnitřní osvětlení je připraveno na Google Asistent či jiné chytré řešení osvětlení. Komín s připraveným vývodem umožňuje vybavení Vašeho domova krbovými kamny.

K této nabídce je k dispozici virtuální prohlídka a video.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
NP09301
Operace:
Prodej
Adresa:
Tuřice 126
K nastěhování od:
27.8.2024
Plocha pozemku:
812 m2
Plocha zastavěná:
181 m2
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Rok kolaudace:
2024
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
En. náročnost:
158 kWh/m2/rok