Nemovitosti

Prodej apartmánu 1+kk vč. parkovacího stání, Piesendorf Kaprun, Rakousko

Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny
:
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
47° 17' 28.093"N, 12° 44' 10.417"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Prodej apartmánu 1+kk vč. parkovacího stání, Piesendorf Kaprun, Rakousko

195 000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi apartmánu v zavedeném penzionu s výhledem na ledovec Kaprun.

Apartmán se nachází v 2. NP s balkónem a je orientován na jih s výhledem přímo na vesnici Kaprun a ledovec Kitzsteinhorn. Útulné studio o velikosti cca 35m2 je kompletně zařízené (viz foto), poskytuje tak komfort pro až 4 osoby. Praktická kuchyňská linka je plně vybavena a zařízena – mikrovlná trouba, chladnička, myčka. V prostorné koupelně s toaletou je sprchový kout. V pokoji je jídelní stůl, dvoulůžková postel a rozkládací gauč. Televize a internetové připojení přes wifi je samozřejmostí. Na balkóně možnost posezení. Byt je navíc vybaven klimatizací.

V přízemí domu je technické zázemí vč. plynové kotelny, společné kolárny, lyžárny, samostatný uzamykatelný box na lyže včetně vysoušečů bot. Parkovaní je možné přímo před domem.

V rámci penzionu funguje klasický servis i rezervační systém pro krátkodobé ubytování a recepce. Apartmán je tak především výnosnou investiční příležitostí bez dalších starostí a s možností vlastního užívání.

Nespornou výhodou je zavedená restaurace přímo v budově, je tak možné využít polopenze nebo zajít na večeři.

Možnosti tohoto regionu jsou prakticky nekonečné a sezóna je zde téměř celoročně. Na dosah je hned několik lyžařských superareálů – Zell am See Kaprun, Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn = Skicirkus, Kitzbuhel i Skia made. Spousta možností k běžeckému lyžování např. přímo v Kaprunu a následný relax v přilehlém Taueren Spa. V létě je v dosahu Zellské jezero, spousty kilometrů cyklo a turistických stezek, vodopády, soutěsky, golfová hřiště nebo Grossglockner. V této oblasti je vždy co dělat ať jste nadšený sportovec, hledáte klid a odpočinek v přírodě nebo rodina s dětmi.

Pro podrobnější informace mě neváhejte kontaktovat.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
NP09002
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Aufhausen
Mittersiller Straße 50
K nastěhování od:
20.5.2024
Podlaží:
4. podlaží z 4 podlaží celkem
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb