Nemovitosti

Krásný stavební pozemek 1290 m2 + bonus - stavební povolení RD

Celkem 15 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 12' 25.117"N, 14° 31' 30.457"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Krásný stavební pozemek 1290 m2 + bonus - stavební povolení RD

10 990 000 ,-
Popis nemovitosti:

Ideální stavební pozemek v Měšicích u Prahy – Sen o vašem domově se může stát realitou!
Hledáte místo, kde si splníte své sny o bydlení v klidném a přátelském prostředí, přitom jen kousek od Prahy? Mám pro vás jedinečnou nabídku, která vám vezme dech!

Představte si velkorysý stavební pozemek o rozloze 1.290 m², který čeká právě na vás. Nachází se v tiché části obce Měšice, na rohu ulic Novoveská a Ve Slatinách. Tady si užijete naprostý klid – jediné vozy, které zde projedou, patří vašim sousedům.

A teď to nejlepší: Stavební povolení na rodinný dům je už vyřízené! To znamená, že můžete hned začít stavět svůj vysněný domov. Typ a design je vizualizován na fotografiích v prezentaci, nicméně lze si ho upravit během stavby a požádat o změnu.
Co je ale ještě důležitější – tímto povolením máte zajištěné připojení na vodovod a kanalizaci. A to je v okolí Prahy, kde jsou často kapacity plně obsazené, neocenitelná výhoda!

Lokalita je úžasná – Měšice vám nabídnou vše, co potřebujete ke spokojenému životu. Ve vesnici najdete mateřskou školu, a do dvou let tu bude i základní škola. Pro aktivní rodiny jsou zde dětská hřiště, plavecký bazén a sportoviště. Kromě toho si můžete užívat procházky v nádherném zámeckém parku nebo si dát něco dobrého v místní restauraci či vinotéce.
Základní škola, ZUŠ, lékaři, optika, Tesco, a další je v 1 km vzdálených Líbeznicích
V okolí je také množství cyklostezek, rybníků a příležitostí k výletům.

Ať už hledáte klidné bydlení s přírodou na dosah, nebo perfektní dostupnost do Prahy – tohle místo vám nabídne obojí! Do centra Prahy se autem dostanete za pouhých 10 minut. Autobusy jezdí čtyřikrát za hodinu, a na metro Letňany se dostanete za 12 minut. Pokud preferujete vlak, díky přímému spojení jste za půl hodiny přímo v centru Prahy.

Tento pozemek je perfektní kombinací klidu venkova a výhod života v blízkosti hlavního města.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Tento pozemek je připravený stát se základem vašeho nového domova!

Typ nemovitosti:
Pozemek
Číslo nemovitosti:
NP09423
Operace:
Prodej
Adresa:
Měšice
K nastěhování od:
7.9.2024
Plocha pozemku:
1290 m2
Umístění objektu:
Klidná část obce