Nemovitosti

Prodej bytu 4+KK, 86m2 + balkon 7,4m2 + garáž

Celkem 21 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 26' 4.222"N, 15° 14' 15.360"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Prodej bytu 4+KK, 86m2 + balkon 7,4m2 + garáž

5 928 000 ,-
Cena bytu je včetně provize RK a veškerého právního servisu.
Popis nemovitosti:

Prodej bytu 4+KK o velikosti 86m2 + balkon o velikosti 7,4m2, který se nachází v ulici Okružní a nabízí krásný výhled na město Pelhřimov. Bytová jednotka se nachází ve 2. patře v udržovaném cihlovém domě bez výtahu. U domu je možnost posezení a grilování. Dále výhodou bytu je technická místnost s plynovým kotlem, komora (spíž) o velikosti 2,2m2. Anuita zaplacena, možnost podat žádost o převod do osobního vlastnictví.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Nová elektřina, nové podlahy, nové štuky a nová plastová okna. Po rekonstrukci je i koupelna, WC a kuchyň atd. Kuchyně je plně vybavená spotřebiči (včetně zabudované lednice a mrazáku). Ve vstupní chodbě je vestavěná skříň s dostatečným úložným prostorem. Topení a ohřev teplé vody zajišťuje vlastní plynový kotel.
Dále k bytu patří garážové stání o velikosti 18m2 a úložný prostor (sklep) o velikosti 20m2. To poskytuje dostatek místa pro uskladnění různých věcí a možnost parkování vozu v bezpečí.
Měsíční služby za byt jsou ve výši 2.600,– Kč + elektřina a plyn.
V okolí je kompletní občanská vybavenost, sportovní centra, školy, školky, nemocnice a výborná dostupnost do centra. Pelhřimov je historickým městem s bohatou historií a architekturou. Okolní krajina je malebná a nabízí možnost pro pěší turistiku a krásné výlety do přírody.
V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
NP07910
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Družstevní
Adresa:
Pelhřimov
Okružní 1726
K nastěhování od:
30.5.2024
Plocha sklepa:
20 m2
Podlaží:
3. podlaží z 3 podlaží celkem
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb