Nemovitosti

Prodej bytu 2+KK, 51 m2, Libeň Praha 8

Celkem 20 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 06' 6.829"N, 14° 28' 30.832"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Prodej bytu 2+KK, 51 m2, Libeň Praha 8

5 990 000 ,-
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji byt o velikosti 2 + kk v osobním vlastnictví, nacházející se na adrese Sokolovská, v části obce Libeň, Praha 8.

Tento byt se nachází ve zvýšeném přízemí (2, 20 m nad úrovní chodníku) z celkových 6 pater a disponuje celkovou plochou 51 m², k bytu náleží komora na chodbě, vedle vstupu do bytu, další komora je bytě hned vedle koupelny, možnost spojení a vybudování prostornější místnosti. K vybavení nemovitosti patří venkovní elektrické žaluzie, nová kuchyňská linka s horkovzdušnou troubou a kombinovanou lednicí. Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel v domě. Stav objektu je velmi dobrý, což zaručuje minimální náklady na případné renovace.
Předností této nemovitosti je její skvělá poloha 100 m od metra Palmovka, tramvají se do centra dostanete za 8 min, z tohoto důvodu je tato lokalita zajímavá jak pro trvalé bydlení, tak i jako investiční příležitost s možností pronájmu.
V blízkosti se nachází školy, školky, parky a další atrakce pro děti, což zajišťuje aktivní a pohodlný život pro celou rodinu. Ve vnitrobloku domu je k dispozici velká zahrada pro odpočinek, či pěstování zeleniny a kde si děti mohou hrát a trávit čas venku.
Tato nemovitost nabízí nejen potenciál pro dlouhodobé investice, ale také atraktivní návratnost prostřednictvím pronájmu.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Doporučuji.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
NP09224
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Praha
Praha 8
Sokolovská 1680/178
K nastěhování od:
27.7.2024
Podlaží:
6. podlaží z 6 podlaží celkem
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Rok kolaudace:
1960
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb