Nemovitosti

Prodej bytu 3+KK, 73,3 m² + lodžie 5,6 m²

Celkem 29 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 28' 29.924"N, 15° 00' 28.710"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Prodej bytu 3+KK, 73,3 m² + lodžie 5,6 m²

3 195 000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji byt 3+KK o velikosti 73,3 m² + lodžie o velikosti 5,6 m², který se nachází v ulici Myslíkova a nabízí krásný výhled z oken. Bytová jednotka je situována ve 2. patře udržovaného a revitalizovaného panelového domu bez výtahu. Další výhodou bytu je komora (spíž) hned vedle kuchyně. Parkování je možné přímo před domem. Anuita bytu je zcela splacena.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala novou elektroinstalaci, nové podlahy, nové štuky a plastová okna. Rekonstrukcí prošla také koupelna, WC a kuchyň. Kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči. Ve vstupní chodbě je umístěna vestavěná skříň. Topení a ohřev teplé vody zajišťuje vlastní plynový kotel, který je určený pro celý dům. K bytu také náleží sklep.
Měsíční náklady na bytovou jednotku pro čtyřčlennou rodinu činí přibližně 6 000 Kč. Tato částka zahrnuje náklady na topení, vodné a stočné, příspěvek do fondu oprav a další poplatky spojené s užíváním bytové jednotky. Spotřeba elektřiny je účtována zvlášť.
V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost včetně sportovních center, škol, školek a polikliniky. Lokalita nabízí výbornou dostupnost do centra města. Pacov je historickým městem s bohatou historií a architekturou. Okolní krajina je malebná a ideální pro pěší turistiku a výlety do přírody.
V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
NP09397
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Družstevní
Adresa:
Pacov
Myslíkova 764
K nastěhování od:
4.9.2024
Plocha sklepa:
2 m2
Podlaží:
5. podlaží z 5 podlaží celkem
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Rok kolaudace:
1970
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb