Nemovitosti

Pronájem vily v rezidenčním komplexu v krásném prostředí Prahy 6 – Nebušice

Celkem 30 fotografií, zobrazit všechny
:
realitní makléř: Natálie Simeonovová
Ing. Natálie Simeonovová
telefon: +420 775 343 413
natalie.simeonovova@re-max.cz
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 06' 41.735"N, 14° 20' 42.457"E

Pronájem vily v rezidenčním komplexu v krásném prostředí Prahy 6 – Nebušice

cena v RK
Popis nemovitosti:

PRONAJATO!

K dlouhodobému pronájmu si vám dovoluji nabídnout vilu, která je součástí rezidenčního komplexu v krásném prostředí Prahy 6 – Nebušice, ležícího přímo vedle Šáreckého údolí. Lokalita obklopena zelení nabízí příjemné bydlení a zázemí pro celou rodinu, skvělou dostupnost do centra města, a také prestižní International School of Prague v bezprostřední vzdálenosti.

K dispozici máte celkem tři podlaží. V přízemí vily se nachází vstupní hala, prostorný obývací pokoj, jídelnu se vstupem na venkovní terasu, kuchyni, pracovnu, komoru přístupnou také z garáže a samostatnou toaletu. Patro nabízí celkem čtyři ložnice, z toho hlavní ložnice disponuje vlastní koupelnou a šatnou. Z hlavní ložnice je také přístup na lodžii a balkon. Na patře je dále k dispozici další koupelna s WC. V suterénu najdete obytné prostory – obývací pokoj, 2× ložnice, velká obytná místnost, sklad, koupelna s vanou, WC, koupelna se sprchovým koutem a WC.
K vile náleží garáž pro dva vozy. Dispozice celé vily je patrnější z přiložených půdorysů. Vila je zařízena moderní kuchyňskou linkou a vkusnými koupelnami. Vila je jinak nevybavená a můžete si ji zařídit dle vlastních představ. Na zahradě o velikosti téměř 500 m2 je několik vzrostlých stromů a malá dřevěná kůlna.

V rámci služeb Malé Šárky je zahrnuta 24hodinová elektronická ostraha nemovitostí formou pultu vzdálené ostrahy a kamerového systému, monitorování vozidel ostrahou v komplexu, úklid a úprava veřejných prostranství v komplexu kde jsou nemovitosti umístěny včetně odklízení sněhu z veřejných komunikací a údržby veřejné zeleně včetně zahradní architektury, pravidelné přistavování velkoformátových kontejnerů pro potřeby obyvatel komplexu v předem oznamovaných termínech.

Vila se nachází na okraji Nebušic kousek od dětského hřiště a již zmíněné International School of Prague, do pár minut chůze či jízdy autobusem je dostupná základní škola, základní umělecká škola, sokolovna, tenisový areál, bowling, supermarket, několik restaurací a pošta. Ze zastávky, která se nachází pár kroků od domu, se lze autobusem dostat už za 6 minut ke stanici metra Bořislavka a dalším spojům vedoucích dále do centra města.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
NP09051
Operace:
Pronájem
Adresa:
Praha
Praha-Nebušice
Na Malé Šárce 757
K nastěhování od:
15.8.2024
Plocha pozemku:
737 m2
Plocha zastavěná:
172 m2
Plocha sklepa:
105 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
En. náročnost:
118 kWh/m2/rok