Nemovitosti

RD 4+1, Květná u Poličky

Celkem 22 fotografií, zobrazit všechny
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 44' 1.018"N, 16° 20' 58.301"E

RD 4+1, Květná u Poličky

cena v RK
včetně provize a právního servisu
Popis nemovitosti:

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu s dispozicí 4+1, podsklepený, s garáží a zahradou v obci Květná, mezi Svitavami a Poličkou.
Dům má jedno podlaží, obytné podkroví a sklep. Zastavěná plocha domu je 74 m2, celková užitná plocha domu je cca 167 m2. Zahrada okolo domu má plochu 815 m2.

V 1.NP se nachází zádveří, chodba, kuchyň, 2 pokoje, koupelna, WC a schodiště do sklepa a podkroví. V podkroví jsou další 2 pokoje a půda, aktuálně využitá jako sklad. Ve sklepě jsou celkem 4 místnosti a nachází se zde kotelna a ostatní místnosti s využitím jako sklady nebo technické místnosti.
Dům je připojený na elektřinu, vodovod. Odpad je sveden do pravidelně vyváženého septiku, společného pro 5 domů. Vytápění je řešeno novým automatickým kotlem značky OPOP, který jako palivo používá pelety. Kotel je umístěný ve sklepě a je připojený do systému ústředního topení. Teplá voda je ohřívána elektrickým bojlerem, který je umístěn ve sklepě.

Dům je cihlový, udržovaný a před 15 lety prošel částečnou rekonstrukcí – plastová okna, střešní krytina, koupelna, WC, rozvody vody, odpadu, v koupelně a k bojleru je nová elektřina, rozšíření podsklepení, nové podlahy v chodbě, koupelně a kuchyni. Kotel na pelety je 2 roky nový, před 10 lety byl frézovaný a nerezem vyvložkovaný komín, na garáži a skladu byla před 8 lety položena nová PVC krytina.

Obec Květná je cca v polovině mezi Svitavami a Poličkou. Nabízí pohodové bydlení v obci s rychlým přístupem autobusovým nebo vlakovým spojením do měst za kompletní občanskou vybaveností nebo za prací.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
NP09084
Operace:
Prodej
Adresa:
Květná 130
K nastěhování od:
22.6.2024
Plocha pozemku:
933 m2
Plocha zastavěná:
74 m2
Plocha sklepa:
49 m2
Sklepní podlaží:
2. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Rok kolaudace:
1980
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb